Afbeelding
(Foto: Anne van Zantwijk)

Het Park deze Week

HOORN - Kasper van Kooten staat voor het eerst sinds vier jaar weer in het theater. Zijn tiende theaterprogramma heet Speeltijd. Van zijn negen voorgaande programma's werden er maar liefst drie genomineerd voor de VSCD Cabaretprijzen.

In zijn eerdere programma's maakte Van Kooten gebruik van de nodige fictie, muzikanten en decors, maar in Speeltijd neigt Van Kooten veel meer naar stand-up comedy: een barkruk, een microfoon, een man en zijn waarheid. In Speeltijd deelt Van Kooten de kijk op zichzelf, zijn omgeving en de wereld. Hij hoopt het allemaal in anderhalf uur te redden, maar of dat genoeg speeltijd is...

Schouwburg Het Park geeft twee maal twee kaarten weg voor deze voorstelling op vrijdag 17 januari om 20.30 uur. Stuur een e-mail voorzien van naam en adresgegevens naar winactie@hetpark.nl. Vermeld in het onderwerp regel: 'Park-actie Kasper van Kooten'. Reageer uiterlijk woensdag 8 januari. De winnaars ontvangen een reactie per mail. Kijk voor het volledige theaterprogramma op www.hetpark.nl.