Maak kennis met Booty Builder in de Bloesem in Wognum.
Maak kennis met Booty Builder in de Bloesem in Wognum. (Foto: Peter Bak)

Nieuw in De Bloesem in Wognum: de Booty Builder

WOGNUM - Is jouw goede voornemen een sportiever en gezonder 2020? Kom dan zondag 12 januari naar de open dag in De Bloesem! Dit is dé kans om een kijkje te nemen in de fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of de club bij jou past!

Kom naar de open dag

In de ruimte staat een nieuw apparaat: de Booty Builder. Met dit fitnessapparaat train je je billen op de meest effectieve manier!

De Booty Builder is ontworpen om de heupbeweging te versterken. Dit apparaat is gebaseerd op de hip-thrust beweging. Er zijn geen benches en losse gewichten meer nodig! Geen risico op het verliezen van balans of op het omvallen van het bankje. Het apparaat is gebouwd op een stabiel platform dat erg comfortabel en gebruiksvriendelijk is! Wie wil mooie, ronde billen deze zomer? Start dan op tijd met trainen! Probeer de Booty Builder uit tijdens de open dag.

Eerst van start met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én de persoonlijke doelstellingen, wensen en mogelijkheden, wordt vervolgens een programma op maat gemaakt tijdens een eerste introductieles. De speciaal samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach.

Na afloop wordt een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren intensief begeleid wordt. Vervolgens wordt elke zes weken een afspraak gemaakt. Dan wordt het trainingsschema bekeken en waar nodig aangepast, een meetafspraak ingepland of de conditie getest met de fitheidstest. Zo wordt de voortgang goed in de gaten gehouden en indien nodig bijgestuurd. Naast fitness worden ook verschillende groepslessen aangeboden.

Niet zeker weten of fitness en het volgen van groepslessen iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar. Ook kan men kosteloos het abonnement tijdelijk stopzetten, bijvoorbeeld tijdens de vakantie.

Profiteer tijdens de open dag van een leuke actie. Schrijf je zondag 12 januari tussen 10.00 en 16.00 uur in als nieuw lid en betaal geen inschrijfgeld ter waarde van 35 euro. Ontvang dan ook een JBL speaker cadeau. Deze actie geldt, onder deze voorwaarden, ook op www.debloesemwognum.nl.

Meer weten? Kijk op Instagram en Facebook.

De Bloesem is gevestigd aan Conferencelaan 19 in Wognum.