Kom eens langs voor een intakegesprek en een proefbehandeling.
Kom eens langs voor een intakegesprek en een proefbehandeling. (Foto: aangeleverd)

Easyslim.nu is meer dan afvallen met apparaat

HOORN - Inmiddels hebben al veel mensen hun weg gevonden naar een van de afslankstudio's van Easyslim.nu. Deze landelijke franchiseformule bestaat bijna vijf jaar en wordt geleid door de bevlogen eigenaar Karin Hut.

Ook in Hoorn zit een studio van de afslankhit. Karin van Twuyver is heel blij dat ze twee jaar geleden heeft besloten om een eigen studio te openen. Inmiddels heeft zij vier studio's in Limmen, Egmond aan de Hoef, Beverwijk en Hoorn. "Dagelijks zie ik mensen gelukkig en stralend de deur uitlopen, dat is toch prachtig?", vertelt Karin. "Natuurlijk is het ook hard werken en maak ik vaak lange dagen maar het is het allemaal waard als je weer een klant geholpen hebt zijn streefgewicht te bereiken", aldus een enthousiaste Karin.

Kind aan huis

Middels een zeer geavanceerd apparaat worden de spieren getraind en wordt gezorgd dat het vet uit de cel gaat. "Ook werkt het apparaat zeer goed tegen cellulite en een slappe huid. Sommige mensen komen om af te slanken maar er zijn er ook veel die van hun slappe vel af willen omdat ze bijvoorbeeld al veel zijn afgevallen. Ook mensen die een hekel hebben aan sporten zijn kind aan huis bij deze formule."

Unieke ervaring

Het is niet alleen het apparaat wat de formule zo succesvol maakt: een eigen maaltijdmix, een uniek eigen kookboek, voedingstips en een stuk psychologie maken Easyslim.nu tot een unieke ervaring. Er wordt gekeken naar de wens van de klant en wat daarvoor nodig is.

Vijftig euro korting

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een intakegesprek en een proefbehandeling met vijftig euro korting (nu voor 39 euro in plaats van 89 euro). Gemiddeld raakt de klant hierna vijftien centimeter kwijt. De resultaten zijn in te zien in de studio conform de privacywet. Wie niet minimaal vier centimeter verliest, betaalt niets.

Easyslim.nu Hoorn, Dr. C.J.K. van Aalstweg 13d. E-mail: hoorn@easyslim.nu. Telefoon: 06-40698412. Meer informatie en zelf een afspraak inboeken: www.easyslim.nu.