Jan Keizer is blij dat hij heeft meegedaan als testpersoon voor Oorwerk.
Jan Keizer is blij dat hij heeft meegedaan als testpersoon voor Oorwerk. Foto: aangeleverd

Testpersonen gezocht voor het allernieuwste hoortoestel

Oorwerk test ook dit jaar de laatste hoortechniek in de praktijk. Wij zijn op zoek naar mensen die al een hoortoestel dragen of mensen die het gevoel hebben dat ze wel eens geluiden missen. Zoals de bekende Volendamse zanger Jan Keizer.

Wilt u ook testen of uw gehoor beter wordt? Jan vertelt dat hij onze oproep voor testpersonen in een plaatselijke krant zag staan en meteen dacht dat dit het goede moment was.

De succesvolle zanger vertelt: "Want ik had toen al een tijdje het gevoel dat ik wel eens geluiden miste. Nu wilde ik ook precies weten wat er aan de hand was". Jan maakte een afspraak met de audicien van Oorwerk en wat bleek: "Ik miste bijna alle hoge tonen".

Groepsgesprek volgen

Jan testte het nieuwste hoortoestel waarmee een gesprek en zelfs een groepsgesprek makkelijker kan worden gevolgd. En niet alleen gesprekken, maar ook muziek en buitengeluiden zijn helder en natuurlijker. Het toestel kan ook eenvoudig worden gekoppeld aan uw smartphone. "Ik vind het geweldig", zegt Jan, "ik kan het iedereen aanraden."

Testpersonen zijn belangrijk

Jan is er tot op de dag van vandaag blij mee dat hij zich als testpersoon heeft opgegeven. En u? Wat doet u?

Kijk voor meer informatie op www.oorwerk.nl.