Ricardo houdt van koken en leert graag andere mensen kennen.
Ricardo houdt van koken en leert graag andere mensen kennen. (Foto: Michiel Kloeg)

Gezellig samen kokkerellen

Jouw hobby verrijkt je leven. Maar wist je dat je ook het leven van anderen ermee kunt verrijken? Mensen met een beperking ervaren vaak een drempel om mee te doen. Samen met jou wordt dat makkelijker. En veel gezelliger. Samen doen, dan?

"Ik, Ricardo Meniño, kook graag. Vast genetisch bepaald, want mijn zus schreef zelfs een eigen kookboek! Spanje zit ons in het bloed, dus lijkt het mij heerlijk om in mijn eigen huis in Grootebroek uit de Spaanse keuken te koken. Al kan ik ook erg genieten van Hollandse kost. Dat hoeft niet op recept te zijn, hoor. Uit de losse pols is ook prima. Al woon ik op mezelf en werk ik dagelijks tot half vier, niet alles gaat me makkelijk af als ik het helemaal zelf moet doen. Bovendien is gezelligheid een van de belangrijkste ingrediënten van de Spaanse keuken, vind je niet? Dus leer ik graag nieuwe mensen kennen. Dan kijk ik wel even de kat uit de boom, maar ik heb genoeg verhalen te vertellen en word vanzelf erg onderhoudend. Maandag is voor mij geen handige dag, maar heb jij verder doordeweeks of in het weekend tijd en wil jij je kookkunsten delen? E-mail dan naar mijn persoonlijk begeleider Yeter Demir: Yeter.demir@esdege-reigersdaal.nl of bel naar 06-54114477."

Esdégé-Reigersdaal ondersteunt mensen met een beperking bij het vormgeven van hun eigen leven. Omdat iedereen gelijkwaardig is en eenieder uniek. Op zoek naar verrijkend vrijwilligerswerk? Ga naar www.werkenbijesdege-reigersdaal.nl.