Jeroen Amende en Michiel Bosma van Glashandel Westfriesland.
Jeroen Amende en Michiel Bosma van Glashandel Westfriesland. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Glashandel Westfriesland: flexibel, klantgericht en dynamisch

ZWAAGDIJK - Voor alle soorten glaswerkzaamheden kunnen mensen bij Glashandel Westfriesland, gevestigd in Zwaagdijk, terecht. "Of het nu gaat om douchewanden, spiegels, zonwerend glas, de beglazing van binnendeuren of isolatieglas, wij bieden altijd een perfecte oplossing", vertelt Michiel Bosma, die samen met Jeroen Amende aan het roer staat van het bedrijf dat in 2016 werd opgericht.

Flexibel en klantgericht: daar staat Glashandel Westfriesland, een klein dynamisch bedrijf, om bekend. "We kunnen snel schakelen en dat is in het voordeel van de klant", zegt Jeroen. "Door de korte lijnen is een afspraak snel gemaakt." Michiel en Jeroen komen, ook tijdens de coronacrisis, bij de klant thuis langs met monsters en staaltjes van verschillende glassoorten. "Wanneer de klant een keuze gemaakt heeft, gaan wij aan de slag. En natuurlijk houden we anderhalve meter afstand van elkaar én van de klant", benadrukt Michiel. Glashandel Westfriesland werkt zowel voor bedrijven als particulieren. "Het contact met onze klanten vinden we heel belangrijk. Voor ons is er niets mooier dan een goed product af te leveren bij onze klanten. En het stuk dankbaarheid dat je ervoor terug krijgt, zorgt er mede voor dat wij elke dag met veel plezier aan het werk gaan!"

Ook isolatieglas kan door Glashandel Westfriesland snel geleverd en gemonteerd worden. Jeroen: "Het bespaart veel stookkosten. Met glasisolatie verliest een woning namelijk minder snel warmte. Goed voor het milieu! Bovendien blijft het in de zomer een stuk koeler binnen. Verder is isolatieglas geluiddempend, inbraakwerend en heb je geen last meer van condens op de ramen. En het zorgt er ook voor dat de woning in waarde stijgt. Alleen maar voordelen dus." Meer weten? Bel 06-41052426 of mail naar info@glashandelwestfriesland.nl .