Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Wij zijn 'gewoon' open (ook tweede paasdag)!

Ja hoor, wij zijn gewoon open, maar wel anders dan we de afgelopen (bijna) 40 jaar open zijn geweest. We zijn nu open volgens de richtlijnen van het RIVM, waar ik zelf tot eind februari ook zelfs nog nooit van gehoord had. We houden keurig afstand, hebben handgel en desinfecteren de pinautomaat na ieder gebruik.


Wat leven we op dit moment in een bizarre tijd. In mijn vorige column schreef ik hoe onze dochter mij vroeg of ze moest gaan hamsteren, onze Eleonore vroeg of ze vaker haar handen moest gaan wassen i.v.m. besmetting en onze Boudewijn die het wel zag zitten als de scholen dicht zouden gaan (hij dacht dat hij dan vakantie zou hebben). Ik zei toen nog dat het allemaal niet zo’n vaart zou lopen… Dat deed het helaas wel. Nu zitten ze thuis te wachten tot alles weer normaal wordt.


Wij hebben er bij de Westfriese Beurs voor gekozen om gewoon open te blijven omdat bij ons in de grote hal afstand houden geen probleem is en wij het ook gewoon fijn vinden onze klanten van dienst te kunnen blijven om mooie meubelen uit te zoeken of te verkopen.


Ook onze leveranciers zijn ook gewoon open gebleven, waardoor we onze meubelen kunnen blijven bestellen en alles doorloopt. De winkel ziet er ook gewoon fantastisch uit met al onze mooie nieuwe voorjaarscollecties die gewoon nog binnenkomen. Zo zijn er van de week weer nieuwe Claudi-kussens binnengekomen!


Dus kom gewoon langs op tweede paasdag tussen 11.00 en 16.00 uur of gewoon doordeweeks tussen 10.00 en 17.30 uur. Hoewel er eigenlijk niks gewoons meer aan is.


Stay safe!


Liefs Nella