Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Spaansen lanceert nieuwe webshop

REGIO - Het tuinseizoen is begonnen en daarmee heeft Spaansen haar vernieuwde website met bijbehorende webshop gelanceerd. Op www.spaansen.nl is het vanaf nu mogelijk om zelf producten uit het enorme assortiment te bestellen en te laten bezorgen of af te halen bij een van vestigingen.

Spaansen, jong en vitaal én in haar 75e levensjaar, behoort tot de top 5 grootste leveranciers van bestratingsmaterialen en houtmaterialen in Nederland. Spaansen presenteert nu de nieuwe webshop en de vernieuwde website met nóg meer tuininspiratie. Zowel in de catalogus ‘Buitenleven inspiratie’ als bij de showterrassen, is de nieuwste collectie te bewonderen. Deze zijn geheel aangepast aan de laatste tuintrends. Het nieuwe assortiment bestaat vooral uit duurzame materialen en producten die onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast heeft Spaansen nu een exclusieve op=op actie op de vtwonen DuoStone buitentegels. Deze tegels zijn makkelijk in onderhoud, kleurvast en nu extra scherp geprijsd, ook in de webshop. De actie duurt zolang de voorraad strekt.

Voor bestrating, erfverharding, terrasverfraaiing, buitenverlichting, tuinhout en buitenverblijven is Spaansen het juiste adres. Ga naar www.spaansen.nl of kom langs bij een van de vestigingen in Uitgeest, Winkel of Zuidoostbeemster, uiteraard rekening houdende met de coronamaatregelen.