Impressie showroom Theo Stet in Heerhugowaard.
Impressie showroom Theo Stet in Heerhugowaard. (Foto: aangeleverd)

Winkelen in coronatijd bij Theo Stet in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD - Het blijft een lastig verhaal om te winkelen in deze intelligente lockdown periode, maar Theo Stet heeft besloten om de winkel aan de Pascalstraat 16 in Heerhugowaard wel open te houden, dit in tegenstelling tot een aantal andere retailers, hetzij met aangepaste winkeltijden.

De winkel is nu van maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Maar klanten zijn ook op de zondagen welkom van 12.00 tot 16.00 uur.

Tweede paasdag is de winkel geopend van 12.00 tot 16.00 uur.


Echter is wel besloten om iets bescheidener te adverteren daar natuurlijk is opgeroepen zoveel als mogelijk thuis te blijven.

Ruimte genoeg om veiligheid te waarborgen

De winkel heeft met een oppervlakte van zo'n 8.000 m² genoeg ruimte om de veiligheid van de klanten en het personeel te waarborgen, zodat er te allen tijde ruimte is om de geadviseerde anderhalve meter afstand aan te houden.

Ook wordt het aantal klanten door de baliemedewerkers geteld en zodoende geregeld dat er niet meer dan dertig klanten op enig moment samen in de winkel zijn.

Dispencers met handgel

Tevens is ervoor gezorgd dat door de hele winkel dispensers staan met desinfecterende handgel zodat iedereen zijn handen regelmatig kan verschonen.

Uitzonderlijke aanbiedingen in de gehele winkel

Misschien is het nu wel de tijd om het thuis comfortabeler te maken, zeker nu er in de gehele winkel uitzonderlijke aanbiedingen te vinden zijn. De website www.theostetmeubelen.nl is geheel vernieuwd waardoor iedereen thuis al inspiratie op kan doen.

Maak van uw huis uw thuis.


Tenslotte wenst de firma Stet iedereen in deze moeilijk tijd heel veel sterkte en kracht toe.