Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EP:Beerepoot Voorjaarsbeurs, maar dan net even anders…

REGIO - In deze periode van het jaar verschijnt normaliter de EP:Beerepoot Voorjaarsbeurskrant. Een uitgave behorend bij de beurs en gevuld met leuke activiteiten, need-and-nice to know-informatie over de nieuwste producten, prachtige merken en natuurlijk gratis waardecheques. Helaas is het vanwege de huidige situatie niet mogelijk om klanten te laten genieten van workshops, presentaties en het unieke BBQ-Festival. Maar gelukkig zijn de extreem scherp geprijsde aanbiedingen er nog!

Stuk voor stuk topaanbiedingen én de service van EP:Beerepoot. De winkel stelt veiligheid boven alles en daarom zijn deze aanbiedingen geldig tot en met zondag 17 mei 2020. Zo kan iedereen langskomen op een moment dat het schikt. Deze aanbiedingen zijn geldig in alle winkels. Uiteraard worden hier de richtlijnen van het RIVM strikt gevolgd zodat klanten veilig kunnen winkelen.

Liever de deur niet uit? Ook geen probleem! Bestel eenvoudig op www.epbeerepoot.nl. De aankoop wordt, indien gewenst, gratis thuis bezorgd. De aankoop geïnstalleerd hebben? Ook geen probleem, EP:Beerepoot regelt dit snel, veilig en vakkundig. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

EP:Beerepoot is, zoals de klant gewend is, altijd goed bereikbaar. Vragen over een aanbieding, een bestelling, bezorging, installatie of over de veiligheidsmaatregelen? Neem gerust contact op. De winkel in Hoorn is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.