Een staycation is een goede manier om vakantie in eigen land te houden Spaansen helpt daarbij.
Een staycation is een goede manier om vakantie in eigen land te houden Spaansen helpt daarbij. (Foto: aangeleverd)

Een staycation begint bij Spaansen

REGIO - Vakanties die gecanceld zijn, trips die niet meer geboekt kunnen worden en reizen die uitgesteld zijn. Als gevolg van de coronacrisis lijkt het erop dat vrijwel alle Nederlanders dit jaar vakantie in eigen land gaan vieren.

Vakantie in eigen land

Omdat iedereen wordt aangeraden om zoveel mogelijk thuis te blijven, is de 'staycation' populairder dan ooit. Hoog tijd dus om de tuin grondig aan te pakken en om te toveren tot een heerlijke plek om ultiem te genieten!

Om een vakantiegevoel te creƫren hoeft men gelukkig niet ver te reizen. Spaansen Tuin en Bestrating - een van de grootste leveranciers van bestratingsmaterialen en houtmaterialen in Noord-Holland - heeft namelijk voor elk type tuin wat wils. Denk aan de perfecte onderhoudsvrije terrastegels voor een moderne tuin, speeltoestellen voor de kids of stoere houten overkappingen om lekker onder te barbecueƫn. En vergeet de buitenverlichting niet. Hoe heerlijk is het om met zwoele zomeravonden nog uren buiten te genieten? Op deze manier is thuisblijven zo erg nog niet.

Thuis genieten

Voor bestrating, erfverharding, terrasverfraaiing, buitenverlichting, tuinhout en buitenverblijven is Spaansen Tuin en Bestrating het juiste adres. Ga naar www.spaansen.nl of breng een bezoekje aan de showterrassen bij een van de vestigingen in Uitgeest, Winkel of Zuidoostbeemster, rekening houdende met de huidige coronamaatregelen.