Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Online voetbalquiz voor de liefhebber

REGIO - In deze voetballoze periode worden West-Friese voetballiefhebbers zondagavond 10 mei toch getrakteerd op een paar spannende en vermakelijke uurtjes. Dan vindt namelijk een online voetbalquiz plaats die om 19.00 uur begint.

De quiz bestaat uit negen rondes van meerkeuzevragen. De quiz is te vinden via Twitch en de mobiele telefoon fungeert als antwoordbuzzer. Er zijn leuke prijzen te winnen. Deelnemers krijgen dertig seconden om een vraag te beantwoorden en hoe sneller je antwoordt hoe meer punten je kunt verdienen. Antwoorden opzoeken op internet heeft dus weinig zin!

Alle facetten en niveaus van het voetbal komen voorbij; van de trainer van Ajax tot de vrouw van Lionel Messi. Ook vragen over het West-Friese voetbal ontbreken natuurlijk niet.

Deelname kost tien euro per team. Van deze tien euro vloeit zeven euro rechtstreeks naar een West-Friese amateurclub naar keuze. Dit om de clubs die het al maanden zonder kantine-inkomsten moeten doen een beetje te steunen. Moedig dus zoveel mogelijk leden van de club aan om ook mee te doen!

Opgeven kan via www.hoogkarspelquizevents.nl/online-voetbalquiz .