Ruud Nolten: 'Ik ben er trots op dat we een dames- en herenafdeling hebben'.
Ruud Nolten: 'Ik ben er trots op dat we een dames- en herenafdeling hebben'. (Foto: VINCENTDEVRIESFOTO.NL)

Nolten neemt stokje Molenaar over

Vervolg van voorpagina.

Damesafdeling

Het huidige bestuur bestaat naast voorzitter Nolten uit penningmeester Jeroen Wester en secretaris Marco Zut. En dan zijn er natuurlijk nog al die mensen eromheen. Nolten: “De meesten van onze vrijwilligers ondersteunen de club al jaren en daar zijn we heel blij mee. Daarnaast heb je uiteraard de sponsors. Ik weet dat deze groep heel belangrijk is om een vereniging draaiende te houden. Zo spelen alle teams, dus niet alleen het eerste, in het tenue van de club en dat is alleen maar mogelijk dankzij de inbreng van de sponsors. Eén van mijn taken als voorzitter is het werven van nieuwe sponsors. Verder ben ik trots op het feit dat de vereniging in het nieuwe seizoen ook een damesafdeling erbij krijgt. En niet de minste, want de speelsters van Reiger Boys sluiten zich bij ons aan en hun eerste team speelt ook nog eens op het hoogste niveau: de eredivisie. Zij spelen hun thuiswedstrijden op de vrijdagavond, als de heren uit spelen. Dus in het nieuwe seizoen is er iedere vrijdagavond in sporthal Waardergolf topzaalvoetbal!"

Afgelast

Vanwege de uitbraak van het coronavirus zijn alle competitiewedstrijden tot 1 september verboden. De competitie wordt derhalve niet uitgespeeld en er wordt geen kampioen aangewezen.

Hovocubo speelt, als aanvoerder van de ranglijst, komend seizoen in de voorronde van de Champions League.

Landskampioen

"FC Marlène bestaat op 17 mei 2023 vijftig jaar. “Misschien een prachtig moment om in het seizoen 2022/2023 bij zowel de dames als de heren landskampioen te worden”, lacht de kersverse voorzitter Ruud Nolten, die veel zin in heeft om er met FC Marlène het beste uit te halen.