Bakker dé Houthandel zet zijn klanten het beste voor.
Bakker dé Houthandel zet zijn klanten het beste voor. (Foto: Aangeleverd)

Super-snert-acties!

HOOGKARSPEL - Bakker dé Houthandel organiseert weer zijn traditionele jaarlijkse snertdag.

Dit wilt u niet missen: Snertdag èn snertacties bij Bakker dé Houthandel!

Met het herfstige winterweer is het echt snertweer en hiermee is voor Bakker dé Houthandel dus nú de tijd aangebroken om deze dag aan te kondigen.

Glas glühwein

Tijdens de snertdag zaterdag 18 januari kunnen alle bezoekers genieten van een GRATIS, heerlijk en goed met worst gevulde kop snert, uiteraard vergezeld door echt West-Fries roggebrood met spek en een glas glühwein.

Bakker dé Houthandel zet zijn klanten altijd het beste van het beste voor, dus de snert is van de allerbeste kwaliteit, maar zeker ook de materialen die tijdens deze snertdag tegen snertprijzen worden aangeboden.

Scherpe prijzen

U profiteert de hele dag van scherpe snertacties, voor traprenovaties, houten vloeren, de nieuwste collectie tafels, stoelen, meubels en woonaccessoires, maar ook voor bouwmaterialen, gereedschappen, binnen- en buitendeuren.

Kortom er is voor een ieder wat wils. …en dan bovenop deze snertacties een GRATIS kop snert met roggebrood en spek en een glas glühwein op de koop toe.

Toch niet zo'n snertaanbieding van Bakker dé Houthandel hé!

In ieder geval reden genoeg om naar Bakker dé Houthandel te komen zaterdag 18 januari aan de Oosterwijzend 1 in Hoogkarspel.