Playground Comedy bij jubilerend NutTwisk

TWISK - NutTwisk viert zaterdag 25 januari dat het 165 jaar bestaat. Dat wordt met iedereen gevierd. Playground Comedy geeft voor dit jubileum een mooie show waar de aanwezigen veel om lachen.

Diverse comedians en cabaretiers treden op in deze hilarische comedyshow. Dat betekent scherpe oneliners, rake observaties, geestige bespiegelingen en doldraaiende redeneringen. Een bont gezelschap van acts die dynamisch aan elkaar worden gepraat door de sympathieke en charmante MC genaamd Marieke Peper.

Voor de pauze kan men genieten van de gevatte humor en herkenbare observaties van oeramsterdammer Reinier Meijer. Niet alleen heeft hij geweldige vondsten, maar hij is ook bijzonder sterk in publieksparticipatie. De hilarische afsluiter is Harry Glotzbach. Hij deed televisieoptredens en speelde met zijn avondvullende cabaretshows door het land. Naast theatermaker is hij ook acteur en liedjesmaker. Zijn stijl is aanstekend en zijn grappen zijn raak en gevat. Hij krijgt zowel de lachers als de klappers op zijn hand.

Iedereen is welkom in het dorpshuis, aan de Dorpsweg in Twisk. Leden mogen gratis naar binnen, niet-leden betalen 5 euro.

Graag van te voren opgeven via reserveren@nuttwisk.nl.

Meer informatie, kijk op www.playgroundcomedy.nl.