Het team van  Pilates Studio To Flow.
Het team van Pilates Studio To Flow. (Foto: Theo Annes)

Trainen en ontspannen bij To Flow

LANGEDIJK - Pilates Studio To Flow is na ruim 6 jaar lesgeven in het Behouden Huis in Oudkarspel op 1 december 2019 verhuisd naar haar eigen vestiging in Noord-Scharwoude.

Na een intensieve verbouwing van 4 maanden is er op de Kokkel 18a een prachtige studio met twee ruime trainingszalen en een selfcare ruimte gerealiseerd. Bij binnenkomst merk je gelijk in de ontvangstruimte de gemoedelijke, warme en huiselijke sfeer. Hier kan je voor en-of na de les genieten van een lekker kopje koffie of thee.

Pilates

Pilates is een bewegingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met 'core' wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen.

Pilates Studio To Flow biedt groeps-of privétrainingen aan op de mat. Daarnaast biedt To Flow ook iets nieuws aan, namelijk Pilatesstick-en Pilates Barre lessen. Met de Pilatesstick train je dieper en intensief je spieren. Het is een uitgebreide manier van trainen op de reguliere Pilates mattraining. De Pilates Barre les is een combinatie van Pilates en Ballet. Het vormt en versterkt je lichaam met een elegante workout die de benen, bilspieren en corespieren aanpakt! Naast Pilates Studio To Flow bevinden zich ook partners die Yoga, Tai Chi, zwangerschapstrainingen, coaching, diverse massages en therapieën aanbieden.

Pilates Studio To Flow, Antoinet de Jong, Kokkel 18a, Noord-Scharwoude, info@toflow.nl, www.toflow.nl.

To Flow ook iets nieuws aan, namelijk Pilatesstick-en Pilates Barre lessen.
Afbeelding
Afbeelding