De meisjes D1/De hebben In Den Helder weer een aantal mooie prestaties neergezet. (Foto: aangeleverd)

Tweede competitiewedstrijd voor meisjes TTL

LANGEDIJK - Het weekend van 1 en 2 februari stond in het teken van de tweede competitiewedstrijd voor meisjes D1/D2 en vierde en vijfde divisie. Deze werd gehouden in de sporthal van Den Helder.

Vele meisjes van Turn Totaal Langedijk kwam dit weekend in actie in verschillende niveaus en leeftijden.

Feest

Op zaterdag 1 februari behaalde Dewi Meijer een vijfde plek in de pupillen 1 D2. Voor Kim Put, Meadow van Wanrooij en Daniek van der Helm was het groot feest.

Podium

Alle meisjes in deze categorie kwamen op het podium, waar Daniek eerste werd en Kim en Meadow samen op de derde plaats mochten staan. Als laatste op deze dag was er een super mooie derde plaats voor Tessel Straathof in de categorie pupillen 2 D2.

Geen medailles

Op zondag startten de meisjes pupillen 1 D1 en de junioren vierde divisie, voor hen helaas geen podiumplekken en waar Cynthia Jong helaas door te veel blessures en pijn uit moest vallen. Daarna mochten de instap D2 meisjes turnen maar waar geen medailles werden gehaald maar wel hele mooie resultaten hebben neergezet. In de jeugd vierde divisie vol trots een knappe eerste plek voor Floor van Stenis.

Geweldige prestatie

In de junioren vijfde divisie ook geen medailles maar wel in de senioren vijfde divisie, daar werd na veel blessureleed Joyce Peijnenburg vierde. Een geweldige prestatie.

Jeugd D1 en pupillen D1

Als laatste op de zondag 2 februari de jeugd 1 D1 en de pupillen D 1. Bij de jeugd turnden Laura van Mullekom een prima wedstrijd en voor Daniek Wit was er een vijfde plek. Op het bovenste treetje van het podium stond dapper Floor Keyning, die nu een prachtige eerste plek behaalde.

In de pupillen 2 D1 mocht Famke Derksen een medaille mee naar huis nemen voor een vierde plek.