Carnaval Bai ons in Langedijk

LANGEDIJK - Ook dit jaar weer organiseert carnavalsvereniging BOIL voor jong en oud een gezellig carnavalsweekend.

Van zaterdag 22 tot en met maandag 24 februari is er voor eenieder wel iets feestelijks te beleven. Het festijn begint op zaterdagmiddag voor de jeugd van 7 tot en met 12 jaar met een optocht, vertrek vanaf café De Schelvis. Pronkstukken in deze optocht zijn een prachtige Chevrolet en antieke brandweerauto's, muziek wordt verzorgd vanaf een heuse discowagen. Verzamelen voor deze optocht vanaf 13.00 uur, start om 13.30 uur via de Kastanjelaan, Sportlaan, dr Wilminkstraat, Populierenlaan,Wilgenlaan en de Koog, en weer terug naar De Schelvis, alwaar een ludieke spelletjesmiddag wordt gehouden. Einde van deze middag is circa 15.30 uur met prijsuitreiking, limonade en een lekker frietje. Ook is clown Dixie aanwezig en hij maakt weer leuke ballonfiguren voor de kinderen.

Om 16.00 uur start Langedaik got talent. Aanmelden via: carnaval-boil@outlook.com. Om 17.45 uur is de prijsuitreiking van Langedaik got talent en om 18.00 uur wordt de middag afgesloten met kinderdisco en verrassing voor alle kinderen.

Zaterdagavond vanaf 21.00 uur is er in de Schelvis een 'Vaute Partie' voor iedereen vanaf 18 jaar. Kom ludiek gekleed want er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder kermismunten, aangeboden door café De Schelvis. Thema van deze avond is 1001 nacht, prijsuitreiking om 24.00 uur.

Zondagmiddag is speciaal voor de jeugd van 2 tot en met 6 jaar een bonte middag met spelletjes, schminken en poppentheater. Zaal open vanaf 14.00 uur, het voorcafé is geopend voor de ouders. Om 15.00 uur is er een optreden van K-3, en natuurlijk is er voor deze deelnemertjes iets te drinken, een frietje en een verrassing. Om 16.00 uur wordt de kindermiddag afgesloten met de prijsuitreiking en start de Karaoke-afterparty in het het voorcafé.

Op maandag 24 februari wordt dit carnavalsweekend afgesloten met een uitverkochte seniorenmiddag in het Kloosterhof.