De honden spelen heerlijk buiten bij De Boerdik.
De honden spelen heerlijk buiten bij De Boerdik. (Foto: aangeleverd)

Nieuwe eigenaren De Boerdik

OOSTWOUD - Sonja (59) en Dominique (21) Geurts zijn de nieuwe eigenaren van dierenpension De Boerdik. Beiden komen uit Hardinxveld Giessendam en wonen sinds 29 januari jl. in Oostwoud.

Dominique is afgelopen zomer afgestudeerd aan het Prinsentuin College voor haar opleiding Bedrijfsleider dier en ging daarna opzoek naar een pension ter overname. "Zo zijn wij terecht gekomen bij De Boerdik", vertelt Dominique. "In het pension hebben wij plek voor honden en katten. In de toekomst willen wij ook graag opvang bieden aan knaagdieren. Voor de katten hebben wij een mooie kattenkamer ingericht met een buitenren, zodat ze de hele dag lekker naar buiten kunnen. De honden hebben beschikking over een binnen en buitenkennel en gaan verdeeld over de dag 2,5 uur naar buiten. Het is van belang dat de honden sociaal zijn, aangezien ze altijd samen in een kennel verblijven en in groepsverband worden uitgelaten op de ruime speelvelden."

Voor mensen die overdag werken, bieden Sonja en Dominique dagopvang. Klanten kunnen de honden in de ochtend tussen 07.00 en 11.00 uur brengen en in de middag gehaald worden van 16.00 tot 19.00 uur.

Tevens beschikt het pension over een trimsalon waar honden, katten en knaagdieren gewassen en getrimd worden door Miranda en Mandy. Men hoeft geen klant te zijn van het dierenpension. Iedereen is welkom. "De dieren worden heerlijk in de watten gelegd en gaan weer vrolijk met hun baasje mee. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken."

Dierenpension De Boerdik is gevestigd aan Broerdijk 41 in Oostwoud en te bereiken via info@dierenpensiondeboerdik.nl of bel 0229-505943.