Doe aan de audities!
Doe aan de audities! (Foto: ITM Shows)

Wie wordt Peter Pan?

HEILOO - Kindertheaterschool Kids with Attitude houdt zaterdag 14 maart een open auditie voor de hoofdrol van Peter Pan in de gelijknamige musical! Wie vliegt er mee naar Nimmerland en staat in juli van dit jaar te schitteren op het toneel van theater de Beun?

Gezocht wordt naar jongens die nu in groep 4 tot en met 7 zitten met een maximale lengte van 1 meter 50, die beschikken over een goede, heldere zangstem en acteer talent hebben, die soepel kunnen bewegen en een beetje een boefje zijn (op een positieve manier). Daarnaast wordt verwacht dat ze spel en liedteksten kunnen onthouden, enthousiast en sociaal zijn en kunnen samenwerken. En er natuurlijk helemaal voor gaan!

Peter Pan-school

Enthousiaste ouders kunnen een mail sturen voorzien van de naam van hun zoon, geboortedatum en een recente foto aan auditie@kwamusicals.com waarbij ze aangeven hun zoon op te geven voor de auditie op 14 maart. Tijd en locatie hiervan is 13.00 uur op basisschool de Vlindertuin, Cornelia van Arkeldijk 24 te Heerhugowaard. Na het verzenden van de mail ontvangen de ouders van het team de uitnodiging voor de auditie, een spel en liedtekst en een in te studeren lied voor deze dag. Kinderen die voor de auditie door zijn mogen naar de Peter Pan-school.

Hier worden vanaf 1 april alle jongens die door zijn vijf weken lang voorbereid op die ene belangrijke hoofdrol. Deze lessen worden door de speldocent van Kids with Attitude wekelijks gegeven op de woensdagmiddag in Wijkcentrum de Zon, Brandpunt 1 , Heerhugowaard. Op 2 mei volgt dan de finale auditie voor alle jongens en dan weten wie Peter Pan wordt!

Aan zowel de auditie als de Peter Pan school zijn geen kosten verbonden.