Win tickets voor de 75e Huishoudbeurs.
Win tickets voor de 75e Huishoudbeurs. (Foto: OTTI Fotografie)

Lezersactie: doe mee en ga gratis naar de Huishoudbeurs in RAI Amsterdam

DOE MEE EN WIN

Van 22 februari tot en met 1 maart vindt de Huishoudbeurs weer plaats in RAI Amsterdam. Naast proeven, proberen, lachen, passen en shoppen is er dit jaar ook veel te vieren op de Huishoudbeurs.

Lezers van deze krant kunnen per persoon twee tickets winnen door de volgende vraag goed te beantwoorden:

Wanneer vond de eerste Huishoudbeurs plaats?

Mail het antwoord naar:

info@rodi.nl

Uit de goede inzendingen worden 35 x 2 tickets verloot. Winnaars krijgen maandag 17 februari bericht. Niet gewonnen? Bestel dan Huishoudbeurstickets in de voorverkoop van € 22,- nu voor € 17,95 via www.huishoudbeurs.nl

"Dit jaar is een bijzondere editie", vertelt beursmanager Nicole Babay trots. "Dit is de 75e keer dat de Huishoudbeurs plaatsvindt en dat vieren we. Dat doen we samen met artiesten, bands en DJ's op diverse podia, vrolijke kleuren, een ballenbak, een jumpingplein en heel veel workshops."

Cadeautjes

Wie jarig is, trakteert. De Huishoudbeurs geeft cadeautjes weg die bezoekers kunnen winnen via 'Kras en Win' in de beursapp Deze cadeautjes haal je op tijdens de beurs. Ook zijn er tijdens de beurs spontane krasacties met mooie prijzen.

Eigen huisparfum

De Huishoudbeurs staat erom bekend dat er elk jaar vele nieuwe trends, ontwikkelingen en innovaties te zien zijn. "Dit jaar hebben we wel een hele bijzonder primeur", vertelt Babay. "Maison Berger Paris heeft speciaal voor onze verjaardag een huisparfum toegekend als ode aan alle vrouwen. Bouquet Liberty geeft je huis een verleidelijke geur van rozen, wisteria, eikenmos en peer. We zijn erg vereerd met dit mooie cadeau en nodigen alle bezoekers uit om deze bijzondere geur te komen ervaren."

Meerdere evenementen

Ook de zusterevenementen vieren feest. Het Pasar Colours Festival presenteert alweer voor het vijfde jaar alles uit de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur met onder andere muziek en kookworkshops. De Negenmaandenbeurs is sinds 35 jaar een begrip voor aanstaande en jonge moeders. The Model Convention heeft haar 12,5-jarige jubileum en is alle dagen present, met onder andere catwalk workshops door Mariana Verkerk. Op 1 maart is het modellenfestival en kunnen modellen-in-spe zich laten scouten. Al deze evenementen zijn op dezelfde dag toegankelijk met het Huishoudbeursticket.

De eerste Huishoudbeurs vond plaats in 1950. Toen werd het evenement nog meerdere keren per jaar georganiseerd, vandaar dat de beurs nu aan de 75e editie toe is.

Dagelijks open van 11.00 tot 18.00 u. Donderdag 27 en vrijdag 28 februari tot 22.00 u.