Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Inruilweken weer groot succes

REGIO - De Inruilweken van EP:Beerepoot zijn nog in volle gang. Steeds meer mensen realiseren zich dat er flink bezuinigd kan worden op de maandelijkse lasten als er geïnvesteerd wordt in nieuwe apparatuur. Elektronische apparaten worden namelijk steeds energiezuiniger. Daarom loont het altijd de moeite om een oud apparaat in te ruilen voor een nieuw model. En dankzij de nieuwste technieken ervaren klanten ook nog eens maximaal gebruiksgemak.

Besparen gaat al heel snel. Bespaar bijvoorbeeld minimaal honderd euro per jaar bespaart als de oude condensdroger vervangen wordt voor een moderne warmtepompdroger. Een nieuwe koelvriescombinatie met A+++-label verbruikt de helft minder stroom dan een model van acht jaar oud. Ook vaatwassers verbruiken tegenwoordig veel minder water en energie. Verwarmen van het water en het drogen van de vaat gaan sneller, dus een serieuze (dubbele) besparing.


Koop een apparaat bij EP:Beerepoot en het oude kan altijd gratis mee retour. EP:Beerepoot zorgt ervoor dat het apparaat op de juiste manier wordt afgevoerd. Recyclen is goed voor het milieu, net als energie besparen.

Voordelig profiteren van de nieuwste mogelijkheden én besparen op de energierekening? Kom dan langs en ontvang hoge inruilkortingen én de service van EP:Beerepoot. De winkel in Hoorn is zondag 26 april én op Koningsdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

EP:Beerepoot volgt de richtlijnen van het RIVM zodat klanten zo veilig mogelijk kunnen winkelen. Kom zoveel mogelijk alleen en houd anderhalve meter afstand. Betaal met pin en volg de instructies van de medewerkers op.