Afbeelding
(Foto: Pixabay)

Geen beachvolleybal op Roode Steen

HOORN - "We hebben dinsdagavond de persconferentie van premier Rutte gezien. Helaas, maar het was te verwachten: alle evenementen zijn tot 1 september 2020 niet toegestaan! Dat houdt in dat het Beachvolleybaltoernooi 2020 op de Roode Steen in Hoorn niet georganiseerd zal worden", aldus Dick Bakker van Beachvolleybal Hoorn.

"Wij hadden nog in de planning om het evenement te verplaatsen naar de maand augustus, maar ook deze optie komt hierbij te vervallen. Laten wij ons met z'n allen richten op een toekomst waarin gezondheid, vrede en liefde centraal staan. Als deze periode gestabiliseerd is en het leven weer opgepakt kan worden, dan kunnen wij weer plannen gaan maken voor het jaar 2021.

Ik wens jullie allemaal veel kracht en liefde toe en hoop dat wij samen deze zeer bizarre tijd op een positieve manier doorkomen. Steun alle mensen die voor ons klaar staan, alle ondernemers die met hun handen in het haar zitten omdat hun droom als sneeuw voor de zon verdwijnt, mensen die hun baan verliezen, mensen die noodgedwongen in isolement thuis zitten, kinderen die niet meer met elkaar mogen spelen, jongeren die bij hun eerste date afstand moeten houden..."