Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Gratis advies van energiecoach

PURMEREND - Bij de start van het nieuwe jaar horen natuurlijk ook 'groene voornemens'. Verduurzaming en het naar beneden brengen van de energierekening. Een onafhankelijk advies kan daarbij best handig zijn. Want verduurzamen, bezuinigen, vergroenen: hoe pak je dat aan? Wat is er mogelijk in jouw huis? En wat kan dat opleveren? De energiecoaches van RSWP denken graag mee en geven gratis advies.

Weet je bijvoorbeeld nog niet waar precies te beginnen of wil je meer informatie over de mogelijkheden om de woning energie-neutraler te maken? Vind je het prettig wanneer er eerst eens iemand vrijblijvend meekijkt? Dan is een bezoek van een energiecoach echt iets voor je. De energiecoach geeft snel, eenvoudig en kosteloos een advies om met enkele kleine aanpassingen in huis daadwerkelijk te besparen en te verduurzamen.

Voor het maken van een afspraak: neem contact op met RSWP, mail: info@energiecoachpurmerend.nl, telefonisch op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur via: 0299 426 364; via de website duurzaam.purmerend.nl.