Burgemeester Kroon neemt afscheid.
Burgemeester Kroon neemt afscheid. Foto: (Foto: Aangeleverd)

Weekprogramma Omroep-PIM

WATERLAND - Vanaf deze week is wekelijks in Ons Streekblad nieuws te vinden over Omroep PIM. PIM brengt Waterland dichter bij de Waterlanders. Alles wat leuk en interessant is brengt de omroep bij de mensen thuis op de buis. Ook weten wat er in de buurt gebeurt? Kijk Omroep PIM op TV of volg de omroep op Facebook of Twitter. En staat er iets leuks te gebeuren? Laat het weten via redactie@omroep-pim.nl.

Vrijdag 31 januari neemt burgemeester Luzette Kroon afscheid van de raadsleden in een raadsvergadering die om 14.30 uur begint. Vervolgens is er een afscheidsreceptie voor alle inwoners van Waterland. Omroep PIM zendt dit live uit vanaf 14.00 uur met een vooraf opgenomen interview en een compilatie van filmpjes.

Waterland Inside

Geniet zaterdag 1 februari vanaf 20.00 uur bij PIM van de eerste, en gelijk de laatste, aflevering van Waterland Inside. Vier bekende voetbalexperts analyseren de wedstrijd tussen Broek in Waterland Noord en Zuid. Geniet een uur lang van puur Waterlands voetbal met humor en anekdotes. Waterland Inside wordt de gehele week om 16.00 en 20.00 uur herhaald.

Pax Christi lezing

Mr. Hans Abma schreef de lezing op uitnodiging van de Raad van Kerken met als titel 'De juridisering van de samenleving'. Maandag 20 januari werd het eerste exemplaar van deze lezing aan hem uitgereikt. PIM was erbij en maakte verslag.

Staatsbosbeheer

Vrijwilligers met als naam 'Werkgroep Kwadijkse Vlot' helpen Staatsbosbeheer met het onderhoud van het gebied 'Vurige Staart'. Ze maaien er in deze tijd van het jaar riet, verzamelen en ruimen het en helpen zodoende de natuur om zich te herstellen en zich optimaal verder te ontwikkelen. Daarbij wordt vanzelfsprekend zodanig gewerkt dat schuil- en broedplaatsen behouden blijven. Omroep PIM was erbij. Ook helpen? Neem contact op met Ben Brugge via bbrugge@xs4all.nl

PIM TV-GIDS

Waterlands videonieuws: dagelijks 12.00, 15.00, 18.00, 21.00 en 23.00 uur. Elke zondag vanaf 10.00 uur live kerkdienst. Uitzending gemist? Kijk op www.omroep-pim.nl. Omroep PIM is te zien op Ziggo kanaal 44, KPN kanaal 1442, Telfort/XS4All kanaal 328, T-Mobile Thuis kanaal 818. Vodafone heeft nog geen PIM, maar hierover lopen gesprekken.