Jaarvergadering Fietsersbond

REGIO - De Fietsersbond afdeling Noordkop houdt woensdag 22 januari haar jaarvergadering in 'Onder de Acacia's', Acaciaplein 400 te Schagen. Leden en belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19.15 uur.

Vanaf 19.30 presenteert de afdeling haar jaarverslag over 2019 en worden de bestuurstaken en andere klussen verdeeld. De penningmeester legt financiele verantwoording af over het afgelopen jaar en geeft inzicht in de begroting van 2020. Kandidaat-bestuursleden kunnen zich tot zondagavond 19 januari melden bij de secretaris.

Workshops

Omstreeks 20.30 uur is het pauze en daarna gaan de aanwezigen praktisch aan de slag met de computer rondom het thema 'Werken met digitale informatie'. Deelnemers kunnen kieezn uit workshops over

De website van de landelijke Fiestersbond en die van de afdeling

Zoeken in de kennismodules van het CROW, het kennisplatform voor weginrichting

Snuffelen op het Platform Veilig Fietsen

Een weg ontwerpen met Streetsketch

Het is voor deze workshops handig als men zijn eigen laptops meeneemt.

Aanmelden noodzakelijk

Aanmelden kan via www.noordkop.fietsersbond.nl/voor-leden-2020. Daar zijn ook de vergaderstukken te vinden. Aanmelden is noodzakleijk in verband met catering en de beschikbare ruimte.

Wie benieuwd is naar de activiteiten van de afdeling in 2019, kan het jaarverslag bekijken via www.noordkop.fietsersbond.nl/stuur/bestuur.afdelingsactiviteiten-2019.