Dr. Dolittle op zoek naar een geneesmiddel voor de koningin.
Dr. Dolittle op zoek naar een geneesmiddel voor de koningin. (Foto: Aangeleverd)

Kinepolis: Dolittle en Bad Boys for Life

(Vanaf 15 jan.) Robert Downey Jr. brengt het beroemde personage Dr. Dolittle tot leven in de epische 3D-avonturenfilm Dolittle, voor de hele familie.

Dolittle

De excentrieke Dr. John Dolittle leeft in Dolittle Manor met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Wanneer de jonge Koningin Victoria ernstig ziek wordt, gaat Dolittle op zoek naar een geneesmiddel dat alleen te vinden is op een mythisch eiland.

Samen met zijn bijzondere dierenvrienden beleeft hij gevaarlijke avonturen, waarbij hij oude vijanden tegenkomt en nieuwe wonderlijke wezens ontdekt. Tijdens deze zoektocht krijgt de dokter gezelschap van een jonge leerling en een bonte stoet aan dierenvrienden, waaronder een paniekerige gorilla, een enthousiaste maar redelijk onnozele eend, een cynische struisvogel die continu kibbelt met een vrolijke ijsbeer en een eigenwijze papegaai.

Bad Boys For Life

(Vanaf 22 jan.) Will Smith en Martin Lawrence zijn terug als Mike Lowrey en Marcus Burnett in het langverwachte Bad Boys For Life.

Vette actiefilm, geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah (Black, Patser, Broeders). Verder met o.a.: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nunez, Kate Del Castillo, Nicky Jam en Joe Pantoliano.