Karin Gallusz helpt mensen hun ideale gewicht te bereiken.
Karin Gallusz helpt mensen hun ideale gewicht te bereiken. (Foto: aangeleverd)

Nooit meer een jojo. Hoe mooi is dat!

"Revolutionair en gegarandeerd succesvol", zo typeert Karin Gallusz haar methodes om de huid 'naar een hoger niveau te tillen' en mensen te helpen hun ideale gewicht te bereiken. En daarvan is ze zelf het levende bewijs.

Ze begon als schoonheidsspecialiste, leerde door voor huidcoach en voedingscoach, specialiseerde zich in bindweefselmassage en acneproblematiek, deed een opleiding voor de Lipo, Sun 400, compressietherapie en de Fibroblast ooglift zonder operatie. Als je al die behandelingen bij elkaar optelt, kun je niet anders dan slank en strak eindigen.

"Het gaat ook om de toepassing", vertelt Karing. "De behandelingen zijn niet bij iedereen hetzelfde. Je kan zeggen dat ik met de huid meewerk: in de zomer vraagt de huid om iets anders dan in de winter.' Bij I Care zijn er geen eindeloze trajecten om tot resultaat te komen. Met snijden kost een ooglidcorrectie je zeker 2 weken herstel, zonder snijden kun je na een half uur weer aan de slag.

Hoe kan dat?

"Met een applicator worden via geïoniseerde gasmoleculen, vlak boven de huid, kleine vonkjes geproduceerd. Deze plasmaboog veroorzaakt een microverdamping in de oppervlakkige huidlaag waardoor de vezels in de diepere huidlaag samentrekken. Je kunt dat toepassen bij verslapte oogleden, rimpels, neus-lippenplooi en pigmentvlekken. Met direct resultaat. Dat noem ik revolutionair."

Qua gewicht ben je met het Body & Mind resetprogramma Cleanse & Revitalise na 11 dagen als herboren. Het zorgvuldig opgebouwde programma bevat een aantal opmerkelijke methoden. Gemiddeld ben je in 11 dagen 4 kilo kwijt! De Lipo-behandeling is hét alternatief voor liposuctie. Op RTL 4 liet ik zien hoe dat werkt. Het direct zichtbare resultaat verschilt per persoon maar gemiddeld mag je rekenen op 2 tot 6 centimeter per keer. De aflevering van I Care is te zien op RTL 4 of de website van I Care.

www.schoonheidsinstituut-icare.nl, Schoonheidssalon I Care, Molenvaart 109, Anna Paulowna. 0223-531991.