Paul de Betuë voor nieuwe Zorgoutlet De Betue.
Paul de Betuë voor nieuwe Zorgoutlet De Betue. VINCENTDEVRIESFOTO.NL

Zorgoutlet De Betue opent deuren 23 januari

ANNA PAULOWNA - 23 januari is de officiële opening van Zorgoutlet De Betue aan de Nieuweweg 3 te Anna Paulowna. Zorgoutlet De Betue verkoopt gebruikte en nieuwe hulpmiddelen. Ook voor verhuur kunt u naar De Betue. In de winkel vindt u een breed assortiment aan hulpmiddelen. Onder andere moderne en kwalitatief zeer goede kleding die voor zittend gebruik zijn ontworpen. Dat betekent: geen koude rug of afgesloten boord om uw nek of mouwen die omhoog stropen.

Testbaan voor scootmobiel en rollator

Zorgoutlet De Betue is een beleefcentrum. In het centrum bevindt zich een eigen testparcours waar mensen kunnen ervaren hoe een scootmobiel zich gedraagt op verschillende ondergronden. Of hoe het is om een bruggetje over te rijden. Deze testbaan is ook geschikt voor de rollator.

Wilt u ervaren hoe een traplift werkt? In onze winkel hebben we een lift zodat u kunt ervaren hoe dit werkt. Verhuizen kunt u hierdoor uitstellen. Ook voor overige aanpassing in huis bent u in De Betue op het juiste adres. Maak kennis met apparatuur die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld een persoon met een dementie veilig alleen thuis te laten. Met detectie- en/of video-apparatuur kunt u de zorgvrager via uw mobiel in de gaten houden. Dit geeft de verzorgende rust en tijd om misschien toch even een boodschap te doen.

Donderdag 23 januari vanaf 16.00 uur tot 18.30 uur houden wij onze openingsreceptie. Iedereen is van harte welkom. 06 132 77 9 33, www.zorgoutletdebetue.nl.