Gaby in haar nieuwe Broodhuis.
Gaby in haar nieuwe Broodhuis. (Foto: Irina Hoffer)

Gaby's Broodhuys biedt gezelligheid, snelheid en kwaliteit

SCHAGEN - Aan het ronde plein met palen in Makado Centrum Schagen is een gezellige nieuwe zaak verschenen. Het interieur doet Frans aan, met een rotswand, een krantenhoekje en kleine bistro-tafeltjes en stoelen. De Franse sfeer wordt benadrukt door de vrolijke modern-Franse muziek in de achtergrond. Gaby, eigenaar van Gaby's Broodhuys straalt: "Op deze plek kan ik weer heerlijk aan de slag met de vele en diverse belegde broodjes en laat ik ook in Schagen onze klanten kennis maken met onze heerlijke, zelfgemaakte Provençaal saus."

Aantrekkelijk en laagdrempelig voor jong en oud

Gaby is een nieuwe, maar toch vertrouwde, weg ingeslagen. Ze runde samen met haar man 35 jaar een succesvolle broodjeszaak in Den Helder. Nu ze beide ouder zijn, is het tijd het wat rustiger aan te doen. Maar niets doen is niets voor Gaby, ze is graag in de weer, houdt van gezelligheid en een praatje. Daarom besloot ze om op kleinere schaal in Schagen toch weer een broodjeszaak te beginnen.

Ruime keuze aan broodjes

Vele diverse broodjes staan op de kaart. Van pikante kip tot roerei zalm, gewone en buitengewoon belegde bollen, keuze uit croissants, pistolets, baguettes en Italiaanse bollen en natuurlijk ook panini's, tosti's, kaas-uienbroodjes en glutenvrije broodjes.

Lunchbestellingen

"Met al onze keuze houden we het aantrekkelijk voor jong en oud", vertelt Gaby, "en laagdrempelig, want de broodjes zijn niet al te duur. Natuurlijk bieden we niet alleen in de zaak broodjes; bedrijven en instellingen kunnen bij ons onder andere hun lunchbestellingen plaatsen.

Wij zorgen ervoor dat de bestelling snel verwerkt wordt en op het juiste tijdstip klaar is."

Sfeer en ruime keuze

De nieuwe plek past helemaal bij Gaby. Ze is er trots op dat klanten uit Den Helder zelfs speciaal bij haar langskomen om weer van het broodje Provençaal te genieten, een bol gezond met hun eigen Provençaal saus. En ook steeds meer Schagenezen weten haar broodjeszaak te vinden en genieten van de sfeer en de ruime keuze. "Soms vragen mensen mij wel eens of ik het niet teveel werk vind, zo in mijn eentje. Maar ik onthou de bestellingen van meerdere tafels, zonder dat ik dat op hoef te schrijven. Ik vind het alleen maar leuk als het lekker druk is en probeer het voor iedereen naar de zin te maken!"