Winter in je bol voor jong en oud

REGIO - Zomer in je bol heeft een zusje, namelijk Winter in je bol. Wie snapt het nog? De Bonifatiusschool, 't Ruimteschip en Stichting Award sloegen half vorig jaar de handen ineen en kwam 'Zomer in je bol' tot stand.

Een middag met koffie met gebak, muziek, spel en een driegangenmenu, verzorgd door de kinderen van groep 8 voor de ouderen uit de gemeenschap. Op het plein van de pastoor Meriusflat werd dit een groot succes.

Dat succes smaakte naar meer en dus organiseren 't Ruimteschip en Stichting Samen op vrijdag 7 februari Winter in je bol van 15.00 tot 18.30 uur. Dit keer wordt het evenement gehouden in basisschool 't Ruimteschip, Marsstraat 2 in Opmeer.

Het wordt een middag met muzikale, creatieve, sportieve en informatieve activiteiten. Ook nu worden de deelnemers welkom geheten met koffie en iets lekkers en wordt de middag afgesloten met een winterse maaltijd. Ook nu wordt de organisatie mede verzorgd door de kinderen van de basisschool en het is bedoeld voor ouderen uit Spanbroek en Opmeer.

Deelnemen aan Winter in je bol kost slechts 5 euro.

Voor meer informatie, bel basisschool 't Ruimteschip 0226-352552 of stuur een e-mail naar ton.koelemeijer@skowf.nl.