Collectanten Reuma Nederland gevraagd

HOOGWOUD - Cilia Koenis-Gerdes werd afgelopen zomer door Reuma Nederland de hemel in geprezen: "omdat ik vanaf 2010 de collecte verzorg in Hoogwoud. En omdat de opbrengst vanaf die tijd zo hoog was. In 2009 was de opbrengst 808,32 euro en in 2010 1.577 euro. De lof uitingen waren vooral op de sindsdien blijvende hoge opbrengst rond de 1.200, 1.300 en nu weer ruim 1.400 euro. "Echter dat is niet mijn verdienste", zegt Cilia, "in 2010 kreeg ik extra collectanten. Maar nu zijn er ondertussen een aantal afgehaakt door ziekte, ouderdom, verhuizing en er komt niets bij!! Ik kreeg voor die tien jaar een lepeltje van Reuma Nederland, bloemen en chocolade, maar eigenlijk verdienen alle collectanten dat. Zij zijn het, die trouw langs de deuren gaan, sommigen gaan driemaal terug tot er iemand thuis is. Zij zorgen voor die hoge opbrengsten en zij verdienen alle lof. Een hartelijke dank dus aan Angelien, Anja, Evelien, Jan, Janette, Margreet, Marian, Marja, Mary, Miranda, Tineke, Tiny, Ton en Tres."

Collectanten gezocht

Wie wil ook bij deze harde werkers horen? Er zijn nog wijken open waar niemand collecteert. In Hoogwoud-Oost bijvoorbeeld, Graaf Willemstraat en Graaf Florisstraat, in Aartswoud worden in bepaalde straten niet gecollecteerd, wel staat de collectebus in het café.

Aanmelden

"Ik kan dat niet alleen: Ik krijg dan wel de lof, maar ik heb mensen nodig. In deze tijd van goede voornemens: meldt u aan voor de komende collecte van 16 tot en met 21 maart."

Neem contact op met Cilia Koenis-Gerdes, Koningspade 11 in Hoogwoud, tel. 02263-352583 of c.a.mkoenisgerdes@gmail.com.