Peter en Mia Koelemeijer van Peter Koelemeijer Schoenmode in Spanbroek stoppen met de verkoop van kinderschoenen.
Peter en Mia Koelemeijer van Peter Koelemeijer Schoenmode in Spanbroek stoppen met de verkoop van kinderschoenen. (Foto: Rodi Media / EH)

Peter Koelemeijer stopt met verkoop kinderschoenen

SPANBROEK - De kogel is door de kerk; wij stoppen na dertig jaar met het verkopen van kinderschoenen en dat gaat ons aan het hart.

Dertig jaar lang hebben wij met veel passie en plezier leuke, goed passende schoenen verkocht aan onze jonge klanten, maar er rest ons geen andere keuze. Door de steeds dalende verkoopcijfers van de kinderschoenen zijn wij niet meer in staat om een mooie grote collectie neer te zetten en dan wordt het tijd om er mee te stoppen!

Wij vinden dit heel jammer voor de klanten die ons, door de jaren heen, trouw bleven met het kopen van kinderschoenen en willen hen hiervoor hartelijk danken.

Maar... waar de ene deur dicht gaat, gaat er ook weer altijd eentje open. Door de kinderschoenen uit de winkel te halen, kunnen wij ruimte creƫren voor uitbreiding van onze dames- en herenschoenen.

Tevens breiden wij onze wandelschoenencollectie uit met meer merken, wandelsokken en rugtassen.

Het wordt anders, maar daarom niet minder leuk en ons vakmanschap is onze passie.

De collectie van onze huidige merken, zoals: Gabor, Ecco, Durea, Waldlaufer, Xsensible, Rieker, Tamaris, Australian, Lowa, enz. wordt sterk uitgebreid en wij hebben straks meer tijd om u op een ontspannen, leuke en professionele manier goed passende schoenen te verkopen. Elk nadeel heeft zijn voordeel, toch?

Tot dan hebben wij op al onze winter kinderschoenen 50 tot 70% korting en op de zomerschoenen 30% korting. Sla uw slag zolang het nog kan!

Peter, Mariska, Mia, Selma en Fernanda.