Geniet van Rock in de Kerk op 21 februari in 't Kerkhuys.
Geniet van Rock in de Kerk op 21 februari in 't Kerkhuys. (Foto: Jeroen Otte Fotografie)

Rock in de Kerk! in 't Kerkhuys

SPANBROEK - Rock in de Kerk! stond februari 2019 voor het eerst in 't Kerkhuys. Na een seizoen spelen heeft het concept een ontwikkeling doorgemaakt en is het uitgegroeid tot een succesvolle, rollende 'rock' machine. Reden te meer om terug te keren naar Spanbroek met Rock in de Kerk! part II. Oude tijden herleven op vrijdag 21 februari, met swingende, tijdloze, Engelstalige rockmuziek.

Het repertoire van Rock in de Kerk! is breed en blijft altijd in beweging. Uit verzoeknummers van het publiek zijn nieuwe liedjes gekozen, waarvoor anderen plaats moesten maken.

Zo zullen de grootste parels het overleven, maar andere pareltjes plaats moeten maken voor nieuwe. Een paar nieuwe namen in het programma zijn The Ventures, The Moody Blues, Cream en Dire Straits.

Muzikale rock klinkt geweldig in de kerk

Maar er is meer Rock in the Kerk! Want hoewel rockmuziek vaak gepaard gaat met een hoop kabaal, is het belangrijk dat het muzikaal mooi blijft klinken en dat is de uitdaging die Rock in de Kerk graag aangaat. Van ingehouden ballades tot bombastische spektakelnummers, de show wordt rustig opgebouwd en heeft voor iedereen wat wils!

Line-up

De muzikanten van Rock in de Kerk zijn Niels van der Gulik - zang, Jos Kolenberg - gitaar, Erik Bogers - toetsen, Hein Nagelmaeker - bas en Richard Heijerman - drums.

Iedereen is vrijdag 21 februari welkom om 20.00 uur. Entree: 17,50 euro. Kaarten reserveren kan via www.kerkhuys.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding