Tesselaar Makelaardij.
Tesselaar Makelaardij. (Foto: Aangeleverd)

Tesselaar bekroond met een 9,8

HEERHUGOWAARD - Tesselaar Makelaardij haalt hoogste beoordeling ooit en is wederom uitgeroepen tot Beste Makelaarskantoor van Heerhugowaard en omstreken door de onafhankelijke makelaarssite www.widbm.nl.

Beste makelaar van Heerhugowaard en omstreken

Over 2019 is het kantoor beoordeeld met een 9,8! Waar het team uiteraard ontzettend trots op is. De klanten roemen het kantoor om hun persoonlijke en klantgerichte aanpak. Het bekende motto van Jim Tesselaar 'Ik zeg wat ik doe én doe wat ik zeg', maakt hij samen met zijn team meer dan waar. Jim is rechtdoorzee en doordat hij een geboren en getogen Waarder is, kent hij de markt op zijn duimpje.

Gratis waardebepaling

Jim Tesselaar is gecertificeerd Register Makelaar Taxateur. Verhuisplannen? Jim komt graag langs voor een gratis waardebepaling van de woning. Tesselaar Makelaardij rekent geen opstartkosten, geen intrekkingskosten en men betaalt alles achteraf via de notaris.

Meer weten? Bel 072-3033000 of mail naar info@tesselaarmakelaardij.nl. Langskomen aan de Bickerstraat 47 in Heerhugowaard kan uiteraard ook. De koffie staat klaar! Kijk voor het actuele woningaanbod op www.tesselaarmakelaardij.nl.