De Heertjes 4/Sunrise zonwering (in zwart-wit) versloeg Spits-Medicijnuitgifte op Maat in de beker.
De Heertjes 4/Sunrise zonwering (in zwart-wit) versloeg Spits-Medicijnuitgifte op Maat in de beker. (Foto: Aangeleverd)

Jan Sprenkeling Square stunt in beker

HEERHUGOWAARD - Op de eerste van twee speelavonden van de Banosol-bekercompetitie heeft Jan Sprenkeling Square voor een stunt gezorgd door het hoger spelende Used Products Den Helder te verslaan. Steven van Tunen was de grote man; met twee late treffers had hij een cruciaal aandeel in de 4-3 zege.

Ook Tips Thailand versloeg een ploeg uit de L'Arcade Administratie-Cup: VHC Jongens BV werd in de reguliere speeltijd op 2-2 gehouden en vervolgens via de strafschoppenserie verslagen. De goal die Max Visser namens Autobedrijf John Visser in de achtste minuut maakte tegen Van Dijk Borstelwerken.nl zou de enige blijken: 1-0. SMP/De Verse Kippen kende weinig problemen tegen NVDB: 5-3. Bouwbedrijf Bert Groot was in een doelpuntrijk duel net te sterk voor Dicks Vage Kennissen: 4-3. L'Arcade sleepte pas na strafschoppen de overwinning uit het vuur tegen SDV Installatietechniek. Esdégé-Reigersdaal klopte Gofilex met 4-2 en KBL Schoonmaakcentrum won met 2-0 van Smaak Enzo.

Tweede speelavond

Op de tweede speelavond boekte Vakantiehuis Thandiwe een mooie overwinning op Fietsvoordeelshop.nl (vorig jaar nog finalist). Na de 4-4 eindstand gaven strafschoppen de doorslag. Net als in de competitie deden Kieskeurig en Café Muizenvreugd ook in de beker weinig voor elkaar onder: 3-1. Beemsterboer trok in een aantrekkelijke wedstrijd tegen Energy Trust aan het langste eind: 5-3. Schildersbedrijf Mol versloeg met diezelfde cijfers Zonneveld Elektro. AKD Adviesgroep had geen moeite met ERP360/Vobit: 7-1. De Heertjes 4/Sunrise zonwering knokte zich langs Spits-Medicijnuitgifte op Maat: 4-2. Banosol liet de zege in de slotfase uit handen glippen tegen DNR-Energy: 5-3. De Praktijk kende een gemakkelijke avond tegen Mors Grondverzet: 6-1.