Actiefoto van de Cityrun van vorig jaar.
Actiefoto van de Cityrun van vorig jaar. (Foto: Vincent de Vries)

'Hazen en bunnies bij HHW Cityrun'

Vervolg van de voorpagina

Via de app van MyLaps. Via deze app blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes, is het mogelijk om updates te plaatsen op Social Media en kan men je sportprestatie live volgen. Na de run is de gelopen tijd en uitslag direct zichtbaar, met natuurlijk de actiefoto bij de finish.

Aanmelden

Treuzel dus niet en meld jezelf, je collega's, je klas of je vrienden aan aan en start met trainen. Inschrijven kan via www. https://www.hhwcityrun.nl/ Volg Herhugowaard Cityrun By Night ook op Facebook.

Stichting KanZ

Zoals bij elk evenement van JCI Heerhugowaard heeft de Rabobank Heerhugowaard Cityrun by Night tot doel geld in te zamelen voor goede doelen. Dit jaar is dat Stichting KanZ Heerhugowaard, een kleine en lokale zorgaanbieder die zich inzet voor kansen binnen onderwijs en zorg voor kinderen met een (meervoudige) beperking. Dit doen ze door - binnen een 'Samen naar School'-klas - onderwijs en zorg te bieden in een reguliere basisschool waardoor kinderen met én zonder beperking met elkaar kunnen leren en spelen. Naast onderwijs en ontwikkeling richt KanZ zich ook op zorg buiten de schoolsituatie om, door het aanbieden van vakantieopvang en straks óók met het verzorgen van logeeropvang in het KanZzzz logeerhuis. Stichting KanZ bestaat dit jaar vijf jaar; een mooi moment om de deuren van het logeerhuis te openen. Het wordt een fijne en vertrouwde plek voor thuiswonende kinderen en jongvolwassenen met een (meervoudige) beperking. Zo kunnen ze er even tussen uit, krijgen ze de zorg en aandacht die ze verdienen en wordt het thuisfront even ontzorgd.

De bijdrage en inzet van de Heerhugowaard Cityrun by Night 2020 maakt het mogelijk deze droom waar te maken.