The Big E-vent bij

Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen

REGIO - Opel dealer Van der Linden van Sprankhuizen maakt de aanschaf van een nieuwe Opel wel heel aantrekkelijk.

Tijdens de spectaculaire show The Big E-vent, die van 3 tot en met 8 februari in Nederland plaatsvindt, krijgt de klant tot 2.000 euro extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van zijn huidige auto (500 euro voor de Opel Corsa-e en Ampera-e).

Inruilsensatie

Tijdens The Big E-vent van Opel krijgt de klant tot 2.000 euro extra inruilwaarde op alles wat rolt, rijdt of een stekker heeft. En dat kan echt aan alles besteed worden! Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een nieuwe Opel personen- of bedrijfsauto, een elektrisch laadpunt voor een nieuwe Corsa-e óf om het Private Lease tarief van een nieuwe auto te verlagen. Daarbovenop ontvangt de klant ook nog eens een tank- of laadpas ter waarde van 500 euro!

"The Big E-vent vindt in februari al voor de veertiende keer plaats in Nederland", zegt Wouter van der Voort van Van der Linden van Sprankhuizen. "Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Onze klanten weten inmiddels dat er extra veel voordeel te halen is." Via www.opel.nl kunnen klanten een inruilwaardecheque aanvragen. Die kunnen ze tijdens de actieperiode verzilveren in de showroom bij Van der Linden van Sprankhuizen. Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens.

Voordelen klant

Wouter van der Voort: "Ook dit jaar is er weer de verdubbelaar. Elke dag wordt één taxatie uitgeloot, die geen 2.000, maar zelfs 4.000 euro extra inruilwaarde ontvangt! Om mee te dingen naar die verdubbelde extra inruilwaarde kunnen klanten hun gegevens achterlaten op www.opel.nl."

Na de aankoop van de nieuwe Opel verstrekt Van der Linden van Sprankhuizen een tank- of laadpas aan de koper. Deze is tot een jaar na de aankoopdatum geldig.

Tijdens The Big E-vent geldt een zeer scherp financieringstarief van 3,99% en zelfs 0% rente op een Opel bedrijfswagen.

Vestigingen

De Dolfijn 6 in Enkhuizen

Berkhouterweg 11 in Hoorn

Component 74 in Purmerend