Het kenmerkende filiaal van de Volvo-dealer in Hoorn wordt van top tot teen in een nieuw, duurzaam jasje gestoken.
Het kenmerkende filiaal van de Volvo-dealer in Hoorn wordt van top tot teen in een nieuw, duurzaam jasje gestoken. (Foto: aangeleverd)

Volvo Ton van Kuyk bouwt aan nieuwe toekomst

HOORN - Volvo Ton van Kuyk Hoorn bouwt sinds 25 januari aan een nieuwe toekomst. Het kenmerkende filiaal van de Volvo-dealer aan de Kernweg 8 wordt van top tot teen in een nieuw, duurzaam jasje gestoken volgens de allernieuwste richtlijnen van de autofabrikant.

Onderdeel van de verbouwing is de verandering naar het 'Volvo Retail Experience' concept. De showroom krijgt een meer premium uitstraling met LED-verlichting, lichtgrijze vloertegels en meer focus op de ruimtelijke opstelling van de nieuwe Volvo's. Er komt een vernieuwde wand met een ruim aanbod aan lak- en bekledingstalen en met behulp van de losse inlegstalen kan de klant zijn of haar nieuwe Volvo op een bijzondere manier samenstellen. Een ruim gedeelte van de showroom wordt omgetoverd tot een Scandinavische living, waar men in alle rust kan werken in één van de flex-werkplekken, of genietend van een kop koffie door de glazen wand kan kijken hoe de technici aan de auto werken.

Volvo Personal Service

Naast alle vernieuwingen in de showroom en de werkplaats kent deze laatste nóg een vernieuwing: 'Volvo Personal Service'. Dit is een unieke innovatie in auto-onderhoud. Een pitstop voor snel en efficiënt onderhoud. Hierbij heeft de klant contact met zijn of haar 'eigen' team van technici en wordt het onderhoud of de reparatie direct besproken.

Tijdens de verbouwing - die naar verwachting zo'n vijf weken in beslag neemt - wordt de showroom tijdelijk verplaatst naar de overburen van Bert Ooms Verhuizingen B.V. aan de Kernweg 21. Op de hoogte blijven van alle vorderingen? Volg dan het blog op tvk.nl/nieuws of neem af en toe kijkje op de social media-kanalen van Volvo Ton van Kuyk.