Kinderen bij de start van de Kidsrun in 2019.
Kinderen bij de start van de Kidsrun in 2019. (Foto: Vincent de Vries/Rodi Media)

Schrijf je in voor HHW Cityrun by night

HEERHUGOWAARD - De Heerhugowaard Cityrun. Staat deze al in de agenda? Vrijdag 10 april. Dit jaar nog vetter, spannender en uitdagender. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de Kidsrun, de 5,5 km en de 10 km! Bovendien wordt de opbrengst volledig geschonken aan een goed doel: een logeerhuis voor kinderen en jongvolwassenen met een meervoudige beperking. Wie wil daar niet een avond harder voor lopen?

Ook voor kids nu tijdwaarneming, uitdagender parcours en mooie prijzen

"De opzet van deze run is bedoeld om voor iedereen een leuk evenement te creƫren. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent, of jezelf voor de eerste keer wilt testen. Door de opzwepende beats, de lichteffecten en het afwisselende parcours is er voor iedereen een uitdaging", laat organisator JCI (Juniorkamer) Heerhugowaard weten.

"Ook voor de Kidsrun zijn een aantal nieuwe elementen toegevoegd. Zo worden de looptijden van de kinderen dit jaar ook bijgehouden, is het parcours nog uitdagender en zijn er leuke prijzen te winnen."

Groepsinschrijving

Inschrijven kan ook met een groep: bedrijf, klas of vriendenclubje. Samen sta je sterker aan de start. Maar het is ook gewoon leuk om samen te trainen en elkaar te motiveren. Haal die ene vriend of vriendin over om mee te doen. Misschien moet je hem of haar over de eindstreep slepen, maar na afloop van de sportieve prestatie is het gegarandeerd feest. Groepsinschrijvingen krijgen een gratis groepsnaam op het startnummer. Een groep kan uit maximaal 25 deelnemers bestaan.

Tijdwaarneming

De Heerhugowaard Cityrun maakt dit jaar gebruik van een tijdwaarnemingssysteem via een chip van Mylaps. Deze zit verwerkt in het startnummer. Via de MyLaps app is inschrijven mogelijk (download iOS / Android). De app biedt daarnaast vele voordelen: met de app blijf je op de hoogte van nieuwtjes, is het mogelijk om updates te plaatsen op social media en zijn deelnemers live te volgen tijdens de run. Na afloop zijn de uitslagen direct zichtbaar, net als de finishfoto.

Ga naar www.heerhugowaardcityrun.nl en schrijf je snel in, want de startplaatsen zijn beperkt en de afgelopen vijf jaar altijd uitverkocht.

Meelopen met een groep is gezellig, het motiveert en kan net even dat duwtje in de rug zijn van een vriend of collega.