Tamara van der Lee, huidexpert en voedingsdeskundige
Tamara van der Lee, huidexpert en voedingsdeskundige (Foto: aangeleverd)

By Tamaar Health & Beauty Januari-actie

By Tamaar Health & Beauty is nu al een paar maanden open en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige locatie voor huidverbetering en voedingsadviezen. Tamara van der Lee is huidexpert en voedingsdeskundige en begeleidt mensen naar een gezonde leefstijl én een stralende huid.

Voedingsadvies

Je vitaal en gezond voelen en geen idee hoe je dit moet realiseren? Begin nu!

Iedereen heeft een persoonlijk doel als het gaat om voeding en leefstijl. Ik ga je helpen bij het behalen van jouw doel! Door handvatten aan te bieden zoals voedingsanalyse, variatielijsten en persoonlijk contact. Je zult verbaasd staan wat een gezonde leefstijl je in het dagelijks leven kan brengen. Denk daarbij aan minder stress, een betere nachtrust en vooral een mooiere huid.

Huidadvies

Vooral in de koude maanden hebben veel mensen er last van: een vermoeide uitstraling, een droge en doffe huid. Maak kennis met de producten van IK Skin Perfection en ervaar een gladde en stralende huid. Met specialistische kennis wordt eerst de huidconditie bepaald en brengen we jouw specifieke huidwensen in beeld. Op basis daarvan wordt een professioneel behandelplan en thuisverzorgingsprogramma opgesteld, helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van jouw huid.

Januari actie

Kennismaak behandeling Huid en-/of Voeding nu met 10% starterskorting!

By Tamaar Health & Beauty
Notenhof 39 | 1741 VP Schagen | 06-29175538 | www.bytamaarhealthenbeauty.nl | Zie ook Instagram en Facebook.