Diëtisten Tamara, Esther, Eva en Marieke
Diëtisten Tamara, Esther, Eva en Marieke (Foto: aangeleverd)

Slim Fit diëtist & lifestyle coach

REGIO - Tamara, Esther, Eva en Marieke zijn de diëtisten van Slim Fit diëtist en lifestyle coach. Ze bieden persoonlijke, betrokken en professioneel begeleiding op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl.

Wilt u zich fitter voelen of meer grip op uw gewicht krijgen? Of wilt u uw bloedglucosewaarden en mogelijk ook medicatie verlagen bij diabetes? Ons team van diëtisten is uitgebreid geschoold op het medische gebied en we werken nauw samen met andere zorgverleners. We werken niet met standaard diëten of dieetproducten maar we streven naar langdurig resultaat. Wij werken met praktische tips, afgestemd op persoonlijke situaties en daarnaast bieden we leefstijlcoaching. Hierbij gezondheidswinst behalen is onze drijfveer. Kortom; voeding is onze passie!

Specialisaties

Binnen ons team heeft iedereen zijn eigen specialisaties, denk hierbij aan voeding bij afvallen, diabetes mellitus , hart- en vaatziekten, kinderdiëtetiek, eetstoornissen, ondervoeding, oncologie, sportvoeding en de ziekte van Parkinson.

Maar ook maag- en darmklachten zoals het prikkelbare darmsyndroom is een veel geziene klacht bij ons op het spreekuur. Door begeleiding te bieden met bijvoorbeeld het FODMAP dieet zien wij bij veel mensen de maag- en darmklachten verminderen of raken mensen zelfs volledig klachtenvrij.

Praktische tips

Wij werken met praktische tips, afgestemd op persoonlijke situaties. Daarnaast bieden we leefstijlcoaching. Kortom; voeding is onze passie! Wij hebben spreekuur in Schagen bij Pand Raak op de Laan 21, in Callantsoog op de Jewelweg 8c en in Breezand op het Ceresplein 1, plus dagelijkse spreekuren op Texel en verschillende locaties in Den Helder.

Op onze website vind je meer informatie. Vraagt uw gezondheid om een passend voedingsadvies? Vraag dan gerust vrijblijvend om meer informatie. Behandeling bij Slim Fit diëtist en lifestyle coach wordt vergoed vanuit het basispakket*. www.slim-fit.nu info@slim-fit.nu of tel: 06-34305194.