Op weg naar een gezonder en vitaler leven.
Op weg naar een gezonder en vitaler leven. (Foto: aangeleverd)

Well-ZIJN, voor Gezond en Vitaal leven

Je lichaam doet zijn uiterste best om met je te communiceren. Het geeft signalen in de vorm van pijn, niet lekker in je vel zitten. Maar hoe vertaal je al die signalen? Hoe handig zou het zijn als je weet wat jouw lichaam nodig heeft, zodat je weer lekker in je vel zit.

Het Well-ZIJN programma bestaat uit een training van 5 volle weekenden Touch for Health, dé basis van de kinesiologie. Touch for Health is een methode die spier- en energieversterkend werkt. Met als doel het lichaam in optimale conditie brengen, houden en het zelfhelend vermogen te activeren.

Toegankelijk

Touch for Health is eenvoudig en makkelijk te leren. Het is veilig en toegankelijk voor mensen zonder medische opleiding. Gewoon voor huis, tuin en keukengebruik. Voor jezelf, binnen het gezin, vrienden en bekenden. Veel beroepsverenigingen erkennen deze modules als bij- en nascholing voor mensen die beroepsmatig op dit gebied werkzaam zijn of dit van plan zijn.

Voeding en stress-release

Je leert spiertesten en zwakke spieren inschakelen door middel van correctietechnieken. Dit gebeurt door onder andere punten en spieren masseren, werken met voeding en stress release. Na 4 weekenden ben je in staat een 42-spieren-balans te geven volgens de orgaanklok of de vijf elementen.

Inschrijven

Vind je het leuk jezelf en anderen te helpen hun gezondheid te verbeteren? Schrijf je dan in voor het Well-ZIJN cursusprogramma.

Wat levert het Well-ZIJN programma jou op? Pijnen verdwijnen, meer energie, omgaan met stress en je leert testen welke voeding goed voor je is.

Data

Touch for Health 1: vrijdagavond 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020.

Touch for Health 2: zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020.

Touch for Health 3: zaterdag 28 en zondag 29 maart 2020.

Touch for Health 4: zaterdag 25 en zondag 26 april 2020.

Vingermodes: zaterdag 16 mei 2020

Voor meer informatie over dit Well-Zijn cursus programma kan je mailen naar info@praktijkanitavandergulik.nl of bellen naar Anita 06-27303224.

Praktijk Anita van der Gulik | Massage en Kinesiologie | Schoolstraat 14 | 1746 AP Dirkshorn |

www.praktijkanitavandergulik.nl