Afbeelding
(Foto: )

Dorpen Strijd wordt terugkerend jaarlijks schaakgebeuren

WARMENHUIZEN - Dorpsstraat 2020 schaakvereniging Warmenhuizen 76 organiseert 10 januari het viertallen toernooi, oftewel de Dorpen Strijd

De bedoeling is om uit alle dorpen en buurtschappen van de gemeente Schagen een of meerdere viertallen mee te laten doen aan een terugkerend jaarlijks gebeuren: de Dorpen Strijd. De viertallen komen onderling tegen elkaar uit in het dorpshuis van Warmenhuizen, vrijdagavond 10 januari 8 uur en spelen zes rondes van 10 minuten per persoon per paar.

Uit alle dorpen en buurtschappen van de gemeente Schagen worden schakers gezocht die met elkaar een team vormen, of meerdere teams. Deze teams mogen representatief zijn voor verenigingen, bedrijven, straten, families, vriendengroepen en noem maar op. Het toernooi is laagdrempelig. Gezelligheid staat voorop, vooral de huisschaker wordt uitgedaagd eens in toernooivorm te komen schaken.

Inlichtingen en aanmelden bij secretaris Ron Jansen telefoon 0613-634170 of e-mail ronmarjanjansen@quicknet.nl. Zie ook de internetsite van de schaakvereniging www Warmenhuizen 76.nl. Deelname is gratis. Voor de teams die op de plaats van één twee en drie eindigen is er een mooie herinnering als prijs. Voorop staat een gezellige schaakavond en gelet op het grote succes van vorig jaar zal dit absoluut lukken!