De afslankstudio's van Easyslim.nu.
De afslankstudio's van Easyslim.nu. (Foto: aangeleverd)

Afslankstudio Easyslim.nu in Schagen

SCHAGEN - Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Veel afslankmethodes bieden vaak maar een zeer tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio's van Easyslim.nu.


Werk, thuis, kinderen, sport, hobby's en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schieten er dan vaak al snel bij in.

Sinds november 2017 is Lucy Schagen actief op Texel. Deze zeer goed bezochte studio heeft per mei 2018 een tweede studio erbij gekregen in Schagen.

Ultrasound

De studio's van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Met elektrostimulatie worden de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl de klant ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig.

Ervaringsdeskundig

Lucy Schagen is franchisenemer van Easyslim.nu en leidt nu 2 studio's van deze afslankformule. Ze is, met de medewerkers, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestigingen. Vanuit het hoofdkantoor in Almere wordt professionele ondersteuning en bijscholing aangeboden.

Lucy Schagen is zelf ervaringsdeskundige met overgewicht. Als geen ander weet Lucy hoe moeilijk het is om af te vallen en daarna goed op gewicht te blijven.

In 2017 liep ze tegen een advertentie van Easyslim.nu aan was al snel Lucy dermate enthousiast dat ze kort daarna zelf een Easyslim.nu studio startte op Texel en later in Schagen. Easyslim.nu Schagen is open van maandag t/m donderdag.

Proefbehandeling

Bel of app voor een intake en proefbehandeling, nu van € 89,- voor € 39,-. Of maak via www.easyslim.nu online een afspraak.

De studio is goed bereikbaar, er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en een gezellige ontvangst-, behandel en gespreksruimte met een huiselijke sfeer.

Easyslim.nu Schagen - Witte Paal 332 H - 1742 LE Schagen - 06-31787391