Van alles voor een mooie trouwerij op de trouwbeurs.
Van alles voor een mooie trouwerij op de trouwbeurs. (Foto: Milan Ashley)

Trouwbeurs Schagen januari 2020

Hij komt er weer aan! Na het eerste, succesvolle jaar van de trouwbeurs in Schagen volgt in januari de tweede versie.

Maureen van Bloem& en Sebastiaan van Sebastiaan van Stam Fotografie vonden het eerste jaar best spannend. Veel geregel en er kwam meer bij kijken dan ze eigenlijk dachten. Over alles werd zorgvuldig nagedacht. De locatie, de PR, de Standhouders, de muziek, de lunch voor de standhouders, de modeshow en meer. De dag voor de trouwbeurs nog veel stress, zal het écht wel goedkomen?

En ja hoor, dat kwam het! Maureen en Sebastiaan hadden zo'n 150 aanstaande bruidsparen verwacht die bij de entree een goodiebag konden ophalen. Het aantal goodiebags bleek echt te weinig omdat deze ver voor de sluiting van de dag allang op waren. De dag was voor iedereen geslaagd!

Na dit eerste jaar waren ze het er daarom over eens dat ze dit nog een keer over wilden doen. Wellicht kunnen we het nog een keertje evenaren of wellicht misschien wel verbeteren. Nog meer bezoekers wellicht?

Locatie en datum

Alpha was een top locatie voor deze beurs en moest het nogmaals worden. Een frisse, jonge uitstraling met genoeg mogelijkheden voor stands. Schagen goed op de kaart zetten was ook vorig jaar een van de doelen van Maureen en Sebastiaan en dat houden ze er gewoon weer in.

De datum was even een twistpuntje. De zondag is volgens beide toch de beste keus. Een dag waarop je er lekker op uit kunt met je partner. Daarom is gekozen voor 12 januari, voor een mooi begin van het jaar.

Kidscorner

Dit jaar is ook gedacht aan de kleintjes en wordt er een heuse kidscorner ingericht. Daar kunnen de kleintjes zich laten schminken door Carla Venenkamp van Priek Schmink & Body art uit Schagen. Verder wordt ervoor gezorgd dat de kinderen zich prima kunnen vermaken.

Standhouders

De trouwbeurs word gevuld met diverse stands, denk aan trouwringen, trouwkleding, bloemen, fotograaf, trouwambtenaren, muziek, weddingplanner en nog veel meer. Maureen en Sebastiaan zetten zo'n 30 stands op de beurs. Daarnaast wordt er een geweldige bruidsmodeshow gegeven die de moeite waard is om naar te komen kijken. 12 januari is daarom een aanrader voor aanstaande bruidsparen. Zet deze datum in je agenda!Entree: € 3,00 euro.