Bij Sacha's Salon wordt u behandeld met de natuurzuivere producten van Weleda.
Bij Sacha's Salon wordt u behandeld met de natuurzuivere producten van Weleda. (Foto: aangeleverd)

Sacha's Salon verhuisd naar Winkel

WINKEL - Sinds oktober 2019 is Sacha's Salon gevestigd op de Dorpsstraat in Winkel. Sacha begon met haar salon op een klein kamertje in 2003, toen nog in Alkmaar. Al snel werd dit salonnetje een goed lopende praktijk wat wel altijd bij huis is gebleven. Vooral om de ongedwongen sfeer te behouden.

Met het gezin wilden ze graag landelijker gaan wonen, waardoor ze in Winkel terechtkwamen. De salon kon Sacha niet achterlaten in Alkmaar, ze heeft deze ook hier aan huis gevestigd.

Bij Sacha's Salon wordt u behandeld met de natuurzuivere producten van Weleda. Sacha groeide van Weleda Partner Schoonheidsspecialiste uit naar Weleda Premium Partner Schoonheidsspecialiste.

Dat wil zeggen dat hier dé Weleda behandelingen worden gegeven die speciaal door Weleda zijn ontwikkeld. Geen betere manier om de weldaad van Weleda producten te ervaren dan via een behandeling bij een Weleda Schoonheidsspecialiste.

Uitgebreid aanbod

Natuurlijk kunt u bij Sacha ook terecht voor epileren, verven, verven met Henna, harsen, oorkaars therapie, pedicure, manicure of diverse lichaamsmassages. Dat wil dus zeggen dat u bij Sacha's Salon kan kiezen uit een zeer uitgebreid behandelingsaanbod.

Met veel plezier en goede moed begint Sacha wederom aan de opbouw van haar 'nieuwe' salon. Tot ziens bij Sacha's Salon, tel; 06 - 13 82 20 98.

Meer informatie:

www.sachassalon.nl.