Wendy Borst-Roozendaal cover van 'Vooruit met de geit!'
Wendy Borst-Roozendaal cover van 'Vooruit met de geit!' (Foto: Aangeleverd)

Goede voornemens van lezers

Op de vraag naar goede voornemens van onze lezers kwamen enkele reacties. Hieronder twee bijzondere.

Inloophuis

Het goede voornemen van Wendy Borst in Burgerbrug is het opzetten voor een inloophuis (voor iedereen die geraakt is door kanker). En wel in ons mooie Burgerbrug in de Oldskoel.

"Omdat ik zelf heb ervaren hoe fijn het is om in een moeilijke tijd de rust op te zoeken in het mooi plattenland. Mijn eigen verhaal heb ik in 2019 uitgebracht via een boekje: Vooruit met de geit! Mede door de opbrengst van de verkoop van mijn boekje en de toegekende subside van de gemeente ben ik in voorbereiding om in 2020 een aantal bijeenkomsten te organiseren."

Wendy hoop zo dat ze andere mensen kan helpen en adviseren. Iets wat ze zelf heeft mogen ontvangen in het inloophuis in Alkmaar. "In die periode miste ik een inloophuis in onze eigen gemeente Schagen. In samenwerking met inloophuis in Alkmaar wil ik dit realiseren. Een mooi doel voor 2020 toch? Vooruit met de geit!"

5G netwerk

De wens van Gerdien Ottens-Osinga uit Hippolytushoef voor 2020 en verdere toekomst is: "dat de uitrol van het 5G netwerk verhinderd wordt, niet plaats gaat vinden in Hollands Kroon, Schagen, in Nederland en overal. En daar zoveel als mogelijk is, bekendheid aan te geven."

Afbeelding