Overhandiging van de pakketten aan de Voedselbank door Oscar Boekel, medewerker van Mondial Uitzend B.V.
Overhandiging van de pakketten aan de Voedselbank door Oscar Boekel, medewerker van Mondial Uitzend B.V. (Foto: aangeleverd)

Mondial Uitzend ondersteunt Voedselbank

Mondial Uitzend BV is een echt familiebedrijf en staat voor service en betrokkenheid. Van uitzendwerk, werving en selectie tot huisvesten; Mondial biedt het totaalpakket dat precies afgestemd is op de wens en behoeften van haar klanten.

Het woord 'helpen' verstaat Mondial Uitzend in de breedste zin van het woord. Dit liet het uitzendbureau afgelopen week ook weer zien door een prachtige handreiking te bieden aan de Stichting Voedselbank 'Kop van Noord-Holland' uit Anna Paulowna.

Het bedrijf had voor al haar klanten en uitzendkrachten een kerstpakket samengesteld. Een aantal pakketten, ruim 40 dozen, bleef staan en het bedrijf wilde hier een juiste bestemming voor vinden.

Kerstpakketten

Zonder na te denken werd besloten dit te doneren aan gezinnen en families die het hard nodig hebben en goed kunnen gebruiken. De voedselbank was de eerste ingeving en direct werd actie ondernomen. Mondial overhandigde de pakketten persoonlijk op haar vestiging in 't Zand.

Hier werd ontzettend positief op gereageerd en veel dankbaarheid werd getoond vanuit de Voedselbank. "Vele gezinnen kunnen wij blij maken met deze prachtige gift", was de reactie van de medewerker van de Voedselbank.