De prachtige showroom van Versani BV  in Alkmaar.
De prachtige showroom van Versani BV in Alkmaar. (Foto: Versani)

Versani stunt het nieuwe jaar in!

ALKMAAR - Wat gaan we doen de eerste week van het nieuwe jaar? Naar Versani natuurlijk. De prachtige showroom nodigt uit om eens lekker rond te neuzen. Iedereen die plannen heeft om de badkamer of de keuken te veranderen moet eigenlijk even komen kijken.

Showroom nodigt uit om lekker rond te neuzen

Trouwens als men aan tegels denkt is Versani ook 'the place to be'. Het kan ook gaan over renovatie, alleen een nieuw werkblad met een moderne kookplaat. Gas eruit elektrische kookplaat erin. En bij badkamers de wastafel wisselen voor een mooi badmeubel met nieuwe kranen en een frisse spiegel. Of een nieuw tegelvloertje in de toiletruimte, of wat er bij u dan ook moet gebeuren.

Ervaren adviseurs

Er lopen deze dagen zeker tien adviseurs rond die u kunnen helpen om inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Vlotte mannen en vrouwen met een schat aan ervaring en kennis. Niet voor niets is Versani is al meer dan 24 jaar een begrip in Alkmaar en omstreken! Van dinsdag t/m zaterdag is de showroom geopend.

Tot en met zaterdag 11 januari heeft Versani een geweldige actie die alléén op die dagen geldt: De adviesprijzen minus de 21% BTW minus tien procent extra korting. Tel uit je winst, wat een geweldige actie!

Versani is gevestigd aan Pettemerstraat 18 in Alkmaar. De zwarte blokkendoos naast het parkeerterrein op Overstad.

De prachtige showroom van Versani BV  in Alkmaar.